البرزسل

بیماری پیرونی چیست؟

نویسنده: تك طب
15 تیر 98 ساعت 14:53
بیماری پیرونی چیست؟

بیماری پیرونی چیست؟

در این بیماری، بافت اسکار فیبروزه که درون آلت تناسلی تشکیل می شود، باعث می شود که آلت تناسلی در طی نعوظ کج شود. اگر این خم شدگی همراه با درد باشد یا انجام رابطه جنسی را با اختلال مواجه کرد و سبب مشکل شد باید پیگیری کرد ولی در بیشتر مواقع نعوذ کج جایی برای نگرانی ندارد و مریوط به این بیماری نیست.



 از جمله علائم این بیماری می توان به پیچ قابل توجه در آلت اشاره کرد.آلت جنسی ممکن است به سمت بالا، رو به پایین و یا به یک طرف متمایل شود. در برخی موارد ممکن است نازک شود و یا شکل ساعت شنی داشته باشد. بافت زخم (پلاک) مرتبط با بیماری پیرونی را می توان در زیر پوست آلت تناسلی با شکل تکه های برامدگی صاف یا یک سطح از بافت سخت احساس کرد.از بارزترین علائم آن می توان به درد اشاره کرد.ممکن است بدون حالت نغوذ در آلت خود احساس درد داشته باشید. در برخی مواقع انحنای آلت ممکن است به تدریج بیشتر شود و گاهی ممکن است به طور معمول ثابت شود. درد در طی نغوظ معمولاً در طول یک تا دو سال بهبود می یابد، اما بافت زخم و انحنا اغلب باقی می مانند. در برخی موارد، هم انحنا و هم درد مرتبط با بیماری پیرونی بدون درمان بهبود می یابد. این بیماری باعث کوتاه شدن آلت نیز می شود. و حتی ممکن است باعث مشکل در باروری شود زیرا نعوذ به طور کامل انجام نمی شود. این بیماری در اغلب مردان باعث کاهش اعتماد به نفس در رابطه جنسی شده و رابطه جنسی آن ها همراه با ترس از لذت نبردن شریک جنسی خود شده است.

این بیماری بیش از 23 درصد افراد بین 40 تا 70 را درگیر می کند. شیوع این بیماری با افزایش سن, به ویژه در مردان بالاتر از 66 سال افزایش می یابد. ولی در افراد زیر 30 سال نیز مشاهده شده است. این بیماری زمینه ارثی نیز دارد و  اگر پدر یا برادر شما مبتلا به بیماری پیرونی هستند, خطر ابتلا به این بیماری در شما افزایش می یابد.

جهت سفارش دستگاه درمان پیرونی اینجا کلیک کنید

لطفا رای دهید (0 رای)
امتیاز دهی به مقاله



نظرات   (0 نظر)
مرتب سازی بر اساس:

 
ثبت نظر:
شما می توانید درباره بیماری پیرونی چیست؟ نظر دهید یا سوال بپرسید:
نام و نام خانوادگی:
کلمات کلیدی: بیماری پیرونی چیست؟ ، پیرونی ، بیماری پیرونی ، درمان پیرونی با طب سنتی ، درمان دارویی پیرونی ، درمان گیاهی بیماری پیرونی ، جراحی پیرونی ، عکس پیرونی ، درمان بیماری پیرونی ، بیماری پیرونی در مردان